Bra fyspass idag!

Kom nyss hem från fyspasset jag skrev om tidigare idag. Det gick riktigt bra måste jag säga. Jag körde på City Gym med Markus, Anton och Emil. Vi körde ben och rygg.

De övningar vi körde var:

  • Knäböj, 3 set 10 rep. 60kg, 70kg och 80 kg
  • Marklyft, 5 set 10 rep. 60kg, 70kg, 70kg, 75kg och 80 kg
  • Utfall 3 set 10 rep. 30kg, 35kg och 40 kg
  • Stångrodd 3 set 10 rep. 40kg, 450kg och 50 kg
  • Benspark 3 set 10 rep. 60, 70 och 80 vikt?
  • Baksida axlar i maskin ??

Gymträning

Drömkropp

Drömkropp

Jag gillar verkligen att träna på gym. Hade jag inte spelat så mycket fotboll hade jag velat träna mer. Min storebror kör mycket gym och han är muskulös som fan. Det är ganska imponerande och snyggt faktiskt. Jag tränar ju en del i samband med fotbollen, men det blir inte samma sak. Sen är det mycket träning på försäsongen, men övningarna är inte fokuserade på att bygga muskler direkt.

Jag har faktiskt funderat på att köpa en träningsbänk och börja träna hemma istället. Gymkortet är ganska dyrt och det tar tid att ta sig dit. Brorsan har lite hantlar och vikter, så bara jag har en träningsbänk så hade jag kunnat träna ganska mycket saker hemma! Det skulle troligtvis räcka för att bygga upp en helt OK fysik på något år. Men jag bör väl även köpa en riktig skivstång och en ställning om det ska bli riktigt bra. Ska sommarjobba nästa är så i värsta fall då kan jag köpa en träningsbänk 🙂

Annars då?

Annars är det inte så mycket speciellt att skriva om. Jag är skoltrött och vill bara slippa alla läxor just nu känns det som. Jag mår som bäst när jag får spela fotboll och träna, skulle vilja gå ett idrottsgymnasium med inriktning på fotboll. Men då behöver jag lite bättre betyg tror jag, så det är segt. Men jag får kämpa på och tänka positivt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *