Malmö vann Allsvenskan!

Det var ju redan klart flera omgångar tidigare, men nu är det officiellt att Malmö FF har vunnit Allsvenskan 2016, GRATTIS!

fireworks-1759_640

Jag håller inte direkt på något lag i allsvenskan, men det jag gillar mest är helt klart Malmö FF. Dels för att jag kommer ifrån Skåne, men även för att de spelar en överlägset bäst fotboll i Sverige. Det är helt enkelt inget lag i Sverige som kan komma i närheten av MFF när det handlar om spelskicklighet och kvalité.  Även kul att Marcus Rosenberg leder laget sen länge nu.

Vilka vinner nästa år?

Frågan är vilket lag som vinner nästa år. Jag tippar faktiskt på IFK Göteborg. De har värit nära länge nu och deras trupp börjar bli riktigt vass får jag säga. Nya Omarsen (?) kommer definitivt bli en nyckelspelare 2017. Även Norrköping är ett lag som jag tror kommer gå starkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *