Fotboll – bra för framtiden

Jag vet att mina föräldrar ville att jag skulle träna fotboll eller liknande när jag var liten av den anledningen att man lär sig att samarbeta i grupp. För dem var det oerhört viktigt att jag lärde mig just det och det var mer det än själva sporten som låg till grund för deras beslut att detta skulle vara sporten för mig. Jag är såklart väldigt tacksam för det, eftersom det är mitt stora intresse idag och jag älskar att spela fotboll!

Jag känner att även om jag kanske inte blir ett proffs så har jag ju i alla fall fått mycket ut av det ändå då jag ju, som mina föräldrar ville, har lärt mig att samarbeta så att jag kan vara en bra samarbetspartner senare i livet när jag börjar jobba.

Jag vill helst bli idrottslärare och det tror jag också att jag kommer att kunna bli med de betyg som jag har nu. Om jag fortsätter hålla mig på denna nivå och höjer lite när jag väl börjar på gymnasiet så kommer det att gå vägen! Som tur är så är det ju inte så att just lärarlinjen kräver de allra högsta betygen, så jag behöver inte få högsta betyg i allt, så de ämnen som jag är lite svag i kan jag få ett okej betyg i utan att det påverkar min framtid negativt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *