Träning är ta mig tusan livet!

Att träna är ju bara sååå kul, alltså! Jag fattar inte hur vissa av mina kompisar inte kan tycka om att sporta och träna, det är helkonstigt tycker jag! Då både jag och min storebror tränas mycket så är det såklart ett vanligt samtalsämne hemma runt middagsbordet och även om ingen av våra föräldrar håller på så som vi gör så har vi ändå deras stöd till 100 %. De har alltid skjutsat, köpt utrustning, betalat våra gymkort med mera, så vi har aldrig behöver vara utan något, utan allt som vi behövt för att kunna sporta och träna! Jag tror att detta har haft stor betydelse för oss och jag tror definitivt att det är på grund av dem som vi har kommit så långt.

Jag har kompisar som har föräldrar som inte alls bryr sig om deras intressen och deras hobby och då blir det ju såklart svårare att få det att funka jämfört med hur det är för mig och min bror. Jag önskar att alla hade så bra, stöttande och förstående föräldrar som vi, men samtidigt fattar jag att det inte kommer att vara så då alla ju är olika, men hoppas kan man ju alltid.

Mina föräldrar brukar dock skjutsa med bilen full, så även om vi har några vänner som inte har lika snälla föräldrar så är det många av dem som får ett lika enkelt sätt att komma till träningen ändå! Pluspoäng och massor av tacksamhet till våra föräldrar alltså! Jag är superglad att jag har dem som stöd alltid och jag är ganska säker på att om jag får egna barn sen när jag är vuxen så kommer jag att bli lik dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *