Hej!

Skriver min första post här då!

Jag älskar fotboll och spelar i Trelleborgs B-lag för närvarande. Vi har en väldigt bra gemenskap och jag trivs mycket bra. Det känns som tränaren ser mig för den jag är och ger mig bra stöd. Jag hoppas kunna avancera till A-laget framöver och jag tränar hårt för det. Jag är väldigt ung änsålänge, fyller snart 15, och det ser jag som ett stort plus. Jag kan ha 20 år kvar av min fotbollskarriär!

Mina drömmar innefatter helt klart att komma utomlands till någon proffsklubb. Jag gillar premier league och bundesliga. Favorit lagen är Liverpool och Bayern Munchen. Jag är så trött på att alla mina kompisar håller på antingen Barcelona eller Man United. Fan var lite orginella, haha. Dock är det ju kul nu med United eftersom Zlatan är där. Jag gillar verkligen Zlatan, fast vem gör inte det 🙂 Får bara hoppas att de rycker upp sig nu och kommer ur denna lilla svacka.

Nä nu ska jag iväg på ett fyspass med några träningskamrater! Hörs

fotboll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *